Μια μαντινάδα οδηγός ζωής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκε την  Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, η περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε τα εγκαίνια στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.  Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Ζερβό, καθώς και πολίτες με τους οποίους συζήτησε για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, η περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε τα εγκαίνια στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Ζερβό, καθώς και πολίτες με τους οποίους συζήτησε για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και φυσικά δεν παρέλειψε να απευθυνθεί στους Κρητικούς με μια μαντινάδα που όπως είπε αποτελεί για τον ίδιο οδηγό ζωής (Vid)

«Καλοχαιρέτα τσι πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις». Μ΄αυτή την Κρητική μαντινάδα επέλεξε να απευθυνθεί στους Κρητικούς ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε στο νησί.

Όπως είπε αυτή η μαντινάδα αποτελεί για τον ίδιο οδηγό ζωής λέγοντας πως κάθε φορά που επισκέπτεται την Κρήτη παίρνει δύναμη από τους ανθρώπους και την ιστορία της.

Ο ίδιος μοιράστηκε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του στο twitter, σε ένα βίντεο με δεκάδες στιγμιότυπα του κ.Μητσοτάκη από την επαφή του με τους πολίτες του νησιού που τον υποδέχτηκαν με θέρμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Η υπερφορολόγηση σκοτώνει την ανάπτυξη

Μητσοτάκης: Βρέχει λεφτά κι εμείς κρατάμε ομπρέλα

SHARE:

24Media Network