Μιχαλολιάκος: "Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Γ. Παπαδόπουλο"

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής από την πλατεία Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, με αφορμή την επέτειο για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, Τρίτη 29 Μαΐου 2012. EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής υπέρ της Χούντας EUROKINISSI

Διαβάστε τι είπε ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής για τη Χούντα στα πλαίσια προεκλογικής ομιλίας του στα Μέγαρα (Vid)

"Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου" είπε χθες το βράδυ στα Μέγαρα ο Ν. Μιχαλολιάκος έχοντας στο πλευρό του τον Η. Κασσιδιάρη.

Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα ο κ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του κόμματός του, δόξασε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου λέγοντας μάλιστα πως "ποτέ ο τόπος δεν σώθηκε από εκλογές, ας με πουν χουντικό, ας με πουν εθνικιστή" είπε χαρακτηριστική προκλητικότητα.

ADVERTISING

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να εξάρει τις ένοπλες δυνάμεις λέγοντας ότι του αρέσει να μιλά με στρατιωτικούς όρους καθώς "ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους".

Ενώπιον δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες με τη χαρακτηριστική φράση: "αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Μιχαλολιάκου για τη Χούντα

SHARE:

24Media Network