Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Μπράβο στην Ιταλία για το Euro με… “Μένουμε Ευρώπη”

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Μπράβο στην Ιταλία για το Euro με… “Μένουμε Ευρώπη”
Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Eurokinissi

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ κατάφερε μέσα σε λίγες λέξεις να μπλέξει το ποδόσφαιρο με το Brexit και την "Ενωμένη Ευρώπη". Αντιδράσεις στα social media.

Συγχαρητήρια στην Ιταλία για την κατάκτηση του Euro 2020 έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με μια ανάρτησή του στο Twitter.

“Συγχαρητήρια στην Ιταλία. Το EURO2020 μένει στην Ενωμένη Ευρώπη” έγραψε χαρακτηριστικά, μπλέκοντας το Brexit με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, και θυμίζοντας ημέρες του “Μένουμε Ευρώπη”.

Πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν βέβαια πως το εν λόγω σχόλιο, ακόμη και ως χιουμοριστικό αν εκληφθεί, δεν αρμόζει σε ένα επίσημο εκπρόσωπο της ελληνικής διπλωματίας.

Σημειώνεται πως πριν τον μεγάλο τελικό, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα καρέ με κασκόλ και φανέλα της Ιταλίας με το όνομά της, στέλνοντας τις ευχές της στο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την κατάκτηση του τροπαίου. Αντίστοιχη κριτική δέχθηκε και η ίδια από χρήστες των social, οι οποίοι έγραψαν για “πολιτικοποίηση” της διοργάνωσης με άκομψο και άστοχο τρόπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα