Μήνυμα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα θα στείλει ο Μακρόν

European Union leaders summit at the European Council in Brussels, Belgium on Jun. 22, 2017 /          22 , 2017
European Union leaders summit at the European Council in Brussels, Belgium on Jun. 22, 2017 / 22 , 2017 ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Στήριξη στην Ελλάδα θα προσφέρει ο Γάλλος Πρόεδρος κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για ανάκαμψη και θετική φάση, που είναι συμβολική για όλη την Ευρωζώνη, σύμφωνα με πηγές των Ηλυσίων

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα στείλει στην Ελλάδα "ένα μήνυμα εμπιστοσύνης" κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή των Ηλυσίων.

"Ο Πρόεδρος Μακρόν θα στείλει στην Ελλάδα ένα μήνυμα εμπιστοσύνης για την ανάκαμψη" σε αυτή τη χώρα "σύμβολο της ευρωπαϊκής κρίσης" ανέφερε η πηγή αυτή.

Μιλώντας για την ανάκαμψη και την ελληνική οικονομία, επισήμανε ότι "θα πρέπει να συνοδεύσουμε την Ελλάδα σε αυτή την πιο θετική φάση που ξεκινά και είναι, όπως ελπίζουμε, συμβολική για μια νέα φάση στην ευρωζώνη".

Ο Γάλλος Πρόεδρος θα συνοδεύεται στην επίσκεψή του αυτή από τον υπουργό Οικονομίας Μπρουνό Λε Μερ και από περίπου 40 στελέχη γαλλικών εταιρειών διότι η Γαλλία θα πρέπει να αδράξει τις "σημαντικές ευκαιρίες" που κρύβει η χώρα και οι οποίες συχνά δεν γίνονται αντιληπτές.


(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμανουέλ Μακρόν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μακρόν, ΔΕΘ και στο βάθος τρίτη αξιολόγηση

SHARE:

24Media Network