Μήνυμα Βενιζέλου σε τρόικα: Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει μέτρα που σκοτώνουν την ανάπτυξη. Δεν φοβόμαστε τις εκλογές

Meeting between Antonis Samaras with Evangelos Venizelos and Gikas Hardouvelis, at Maximos Mansion, in Athens, on Nov.18, 2014 /  --   ,  18 , 2014
Meeting between Antonis Samaras with Evangelos Venizelos and Gikas Hardouvelis, at Maximos Mansion, in Athens, on Nov.18, 2014 / -- , 18 , 2014 NIKOS LIBERTAS / SOOC

Θα επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα έως τις 15 Δεκεμβρίου εκτίμησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας, σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

"Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας" είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας, σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως "κανείς δεν μπορεί να επιβάλει μέτρα που αντί να ευνούν, σκοτώνουν την ανάπτυξη".

"Δεν φοβόμαστε τις εκλογές", επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κάνοντας ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις.

"Δεν μιλάμε για παράταση του προγράμματος αλλά για τεχνική επέκταση των διαδικασιών", επεσήμανε, και τόνισε πως "Είμαστε εν αναμονή της επιστροφής της τρόικας. Έχουμε τη δυνατότητα πριν τα Χριστούγεννα, να έχουμε ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους δανειστές".

"Είμαστε εν αναμονή της επιστροφής της Τρόικας. Έχουμε τη δυνατότητα πριν τα Χριστούγεννα, πριν την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της 15ης Δεκεμβρίου να έχουμε ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους δανειστές", τόνισε  χαρακτηριστικά.

"Δεν πρόκειται να υπάρξει νέα μείωση μισθών και συντάξεων", είπε, ενώ νωρίτερα εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το αν η κυβέρνηση θα στείλει νέο mail στην τρόικα που λέγεται ότι είναι έτοιμο από χθες είπε: "Θα στείλουμε sms".

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network