Μηνύσεις Λοβέρδου κατά μαρτύρων για τη Novartis

Συζήτηση για τον Προυπολογισμό 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον Προυπολογισμό 2018 στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μηνύσεις κατά των τριών προστατευόμενων μαρτύρων κατέθεσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, καθώς και αίτηση για να του χορηγηθούν οι διατάξεις με τις οποίες αυτοί κρίθηκαν άξιοι προστασίας

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, η μήνυση του στρέφεται κατά των τριών μαρτύρων που ".. ανωνύμως διατύπωσαν σε βάρος μου άθλια και αδίστακτα ψέματα και κατά παντός υπευθύνου, που ως ηθικός αυτουργός οργάνωσε, κατασκεύασε και εφήρμοσε το σχέδιο να τεθώ εκτός πολιτικής", ενώ υπογραμίζει την δέσμευσή του ότι "όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις έννομες συνέπειες των πράξεων τους".

"Η πλεκτάνη καταρρέει. Σε μια απολύτως κρίσιμη χρονική στιγμή για την κοινωνία και την οικονομία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφήνουν στο έλεος της τύχης όλα τα ζητήματα για να επιδοθούν στη εκτόξευση λάσπης", τονίζει ο πρώην υπουργός, ενώ κάνει λόγο για "τραγελαφικό εγχείρημα σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από μία δράκα απελπισμένων ανθρώπων που βρίσκονται σε άτακτη αποδρομή".

Ο κ. Λοβέρδος συνεχίζει την επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως είναι "ντροπή και κρίμα να κυβερνούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τέτοιοι πολιτικοί που μη αντέχοντας το βάρος της καθολικής αποτυχίας τους θυσιάζουν ακόμη και τους θεσμούς".

Επίσης, όπως γνωστοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε και αίτηση στην Εισαγγελία Εφετών και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη, με την οποία ζητά να του χορηγηθούν αντίγραφα όλων των διατάξεων, με τις οποίες δόθηκε "στους μάρτυρες Σαράφη, Κελέση και Αναστασίου καθεστώς προστασίας, είτε αυτές εκδόθηκαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών (διατάξεις 1/2018, 12/2017, 13/2017), είτε αυτές εκδόθηκαν από την κ. Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς καθώς και τη σχετική εγκριτική διάταξη του Αντιεισαγγελέα του Α.Π., η οποία εκδόθηκε την 9η Φεβρουαρίου 2018 καθώς και κάθε άλλη διάταξη σχετικώς με την προστασία μαρτύρων που ενδεχομένως εκδόθηκε", καθώς, όπως λέει, έχει έννομο συμφέρον, αφού πλήττεται ανεπανόρθωτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Λοβέρδος
SHARE:

24Media Network