Μήνυση Αδ. Γεωργιάδη για τα 600 δισ. δολάρια

Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση της βουλής,συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.Στην φωτογραφία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ 'Αδωνις Γεωργιάδης,Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση της βουλής,συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.Στην φωτογραφία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ 'Αδωνις Γεωργιάδης,Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για ποιους λόγους κατέθεσε μήνυση εναντίον της E.N.D., ο Άδωνις Γεωργιάδης. Καταλογίζει δόλο στους ομογενείς

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά την Πέμπτη, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των κεφαλαίων ομογενών (End National Dept - Τέλος του Δημόσιου Χρέους), ύψους 600 δισ. δολαρίων, τα οποία λέγεται ότι υπάρχουν και διατίθενται για την πλήρη εξόφληση του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι τα στοιχεία τα οποία παρουσιάζονται από εταιρεία της αλλοδαπής η οποία φέρεται να εκπροσωπεί κεφάλαια ομογενών, είναι ή χαλκευμένα ή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι σε όλη την υπόθεση υπάρχει δόλος, ενώ διαπράττεται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Επίσης, ζητάει να ερευνηθεί εάν διαπράττεται και το αδίκημα της απάτης, καθώς υπάρχει παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, επιτυγχάνοντας έτσι την παραπλάνηση του κοινού.

Ακόμη, στην αναφορά του ο Αδ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για επιτήδειους οι οποίοι δημιουργούν σενάρια συνωμοσιών, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις της χώρας μας με άλλα κράτη (ΗΠΑ και Καναδά).

Η μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπ. Οικονομικών: Καμία επαφή με τους ομογενείς για τα 600 δισ. ευρώ

Γεωργιάδης: ''Ανέβασε'' έγγραφα για τα 600 δισ.

Καβγάς Άδωνι με τους ομογενείς για τα 600 δισ. ευρώ

SHARE:

24Media Network