Μήνυση για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καταθέτει ο Λαφαζάνης

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο επικεφαλής και η πολιτική γραμματεία της ΛΑΕ θα καταθέσουν τη Δευτέρα μηνυτήρια αναφορά, εγκαινιάζοντας μία αντιπολιτευτική τακτική μέσω της δικαστικής οδού

 Mηνυτήρια αναφορά για "το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεων τους", θα καταθέσει τη Δευτέρα το πρωί ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τα μέλη της  Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης, προσωπικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Όπως επανειλημμένα έχει καταγγείλει η ΛΑ.Ε. και προσωπικά ο Παναγ. Λαφαζάνης, με την πρόσφατη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες πέρασαν με εξοργιστικά χαριστικές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και σε εξευτελιστικές τιμές, σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια, ενώ το ελληνικό δημόσιο, οι μικρομέτοχοι και μικρο ομολογιούχοι των τραπεζών υπέστησαν πρωτοφανείς ζημιές πολλών δεκάδων δισ. ευρώ.

Η μηνυτήρια αναφορά της ΛΑ.Ε. θα στρέφεται κατά του ΤΧΣ, της Διοίκησης της ΤτΕ, των Διοικήσεων των Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατά παντός άλλου συνεργού και συμμέτοχου στο σκάνδαλο, που θα αποκαλύπτετο από τη διερεύνηση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE: