Μηταράκης στο Ραδιόφωνο 24/7: Τον Μαρτίνη δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου

Μηταράκης στο Ραδιόφωνο 24/7: Τον Μαρτίνη δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Διέψευσε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του για την υπόθεση του "Ερρίκος Ντυνάν" ο βουλευτής της ΝΔ, που εκτίμησε πως στην εξεταστική θα εντοπισθούν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία ενάντια στον πρώην πρόεδρο του νοσοκομείου

“Τον Μαρτίνη δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου” είπε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, αναφερόμενος στη συνέντευξη του προφυλακισμένου, πρώην προέδρου του “Ερρίκος Ντυνάν”, ο οποίος τον εμπλέκει στην υπόθεση του νοσοκομείου.

Τόνισε μάλιστα ότι η τότε κυβέρνηση κατάφερε να διατηρήσει σε λειτουργία το νοσοκομείο και να πληρώσει χρέη και εργαζόμενους. “Τον περιμένουμε στη Βουλή για να αποκαλύψουμε και άλλα στοιχεία σε βάρος του” πρόσθεσε.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης, καταθέτει την Πέμπτη στην εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Στο θέμα της αξιολόγησης και του χρέους, ο κ. Μηταράκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνη για το ζήτημα του χρέους, γιατί εκείνη είναι αυτή που άνοιξε το θέμα. Συντασσόμενος με τη γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόσθεσε πως η οικονομία χρειάζεται επανεκκίνηση και αλλαγή διακυβέρνησης όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα