Μητσοτάκης: Άξιος δικηγόρος και καλός φίλος ο Ζαφειρόπουλος

Μητσοτάκης: Άξιος δικηγόρος και καλός φίλος ο Ζαφειρόπουλος
Meeting of the Political Committee of New Democracy Party, in Athens, Greece on Jul. 12, 2017. / 12 , 2017. George Vitsaras / SOOC

Τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του ποινικολόγου, που ήταν στέλεχος της ΝΔ και γιος βουλευτή της ΝΔ, εξέφρασε μέσω twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος” έγραψε στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης πριν λίγο εξάλλου προχώρησε στην αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ εξαιτίας της δολοφονίας του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής στις 11 στο Free Thinking Zone στη Σκουφά.

ΝΔ: Διαλεύκανση το ταχύτερο δυνατό του στυγερού εγκλήματος

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον αποτροπιασμό της και τη βαθιά της θλίψη για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση αναμένει από τις Αστυνομικές Αρχές το αυτονόητο: Να διαλευκάνουν το ταχύτερο δυνατόν το στυγερό αυτό έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα