Μητσοτάκης: Χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο και παζάρια σε μπαρμπέρικο για τον Χατζηδάκη

Μητσοτάκης: Χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο και παζάρια σε μπαρμπέρικο για τον Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στη γειτονιά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καταστηματάρχες του πρότειναν διαδρομές για ποδήλατο, γνωρίζοντας την αγάπη του για την ποδηλασία. Έπαιξε ποδοσφαιράκι με πιτσιρικάδες και ρώτησε έναν κουρέα εάν θα τον χρέωνε το ίδιο με τον αντιπρόεδρο του κόμματος

Βόλτα στη “γειτονιά” της Νέας Δημοκρατίας, το Μοσχάτο, έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε με τα πόδια από τα γραφεία του κόμματος, πέρασε από το σταθμό του Ηλεκτρικού και στη συνέχεια περπάτησε προς τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης, όπου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες. 

Οπως ανέφεραν πηγές της ΝΔ, οι καταστηματάρχες συζήτησαν μαζί του προβλήματα της καθημερινότητάς τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ένας από τους καταστηματάρχες μάλιστα, γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Μητσοτάκη για τον αθλητισμό και ειδικά την ποδηλασία, του πρότεινε ωραίες ποδηλατικές διαδρομές στην Αττική, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η βόλτα ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο καφέ στην πλατεία Μεταμορφώσεως. Το καλύτερο όμως συνέβη σε ένα κουρείο της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε αστειευόμενος το νεαρό κουρέα αν χρεώνει το ίδιο κάποιον που έχει πολλά μαλλιά με κάποιον που δεν έχει. «Το ίδιο θα χρέωνες εμένα, με τον Χατζηδάκη;» τον ρώτησε. Και ο κουρέας τού απάντησε: «Εσύ πληρώνεις ακόμη φουλ, ο άλλος είναι μερεμέτι»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα