Μητσοτάκης: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής της διοργανώνει  σήμερα 27/2/2015  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη σύγχρονη εποχή», με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς. Ο Κ. Μητσοτάκης, Βουλευτής, Νέα Δημοκρατία.(eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής της διοργανώνει σήμερα 27/2/2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη σύγχρονη εποχή», με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς. Ο Κ. Μητσοτάκης, Βουλευτής, Νέα Δημοκρατία.(eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Αρνήθηκε τη φιλοδοξία να αναλάβει την προεδρία της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πώς σχολίασε τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στην ΚΟ πως αρχηγοί που έχουν ηττηθεί σε εκλογές, παραδοσιακά παραιτούνται

"Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ", δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε πως ο ίδιος έχει φιλοδοξία να αναλάβει την προεδρία της ΝΔ και τόνισε στον ΣΚΑΪ πως ακόμα και σε περίπτωση που συγκληθεί έκτακτο συνέδριο, δεν θα σήμαινε νομοτελειακά πως θα τεθεί ζήτημα αντικατάστασης του Αντώνη Σαμαρά.

Αναφερόμενος στην παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία δήλωσε ενώπιον της ΚΟ πως παραδοσιακά οι πρόεδροι της ΝΔ που υφίστανται εκλογικές ήττες παραιτούνται, δεν ήταν πρόσκληση στον κ. Σαμαρά να παραιτηθεί, αλλά μια παρατήρηση πως οι αρχηγοί είθισται να παραιτούνται μετά από μια ήττα.

Τάχθηκε μάλιστα υπέρ της θέσπισης συγκεκριμένης θητείας για τον εκάστοτε πρόεδρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τη θέση του για σύγκλιση συνεδρίου, το οποίο όπως είπε θα προσδιορίσει το ιδεολογικό στίγμα και θα κατοχυρώσει συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες στη λειτουργία του κόμματος.

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το έκτακτο συνέδριο, αλλά εγώ δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνω" είπε στη δευτερολογία του στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O καυγάς της σαμαρικής Άννας Ασημακοπούλου με τον καραμανλικό Γιώργο Βλάχο

Δένδιας: Έκτακτο συνέδριο, που θα παραπέμψει εάν κρίνει σε εκλογή ηγετικής ομάδας

Και ο Χατζηδάκης ζητά συνέδριο για αλλαγές σε καταστατικό, οργανωτικό, επικοινωνιακό, ηγετική ομάδα

Κακλαμάνης εναντίον Βενιζέλου: Πρωτοστατεί στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

SHARE:

24Media Network