Μητσοτάκης για 21χρονη Έμμα: “Το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπεται σε συνέχεια ζωής”

Μητσοτάκης για 21χρονη Έμμα: “Το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπεται σε συνέχεια ζωής”
ΙΝΤΙΜΕ

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Έμμας να δωρίσουν τα όργανά της μετά τον άδικο χαμό της.

Η συγκινητική και συνάμα τραγική αποκάλυψη, πως η 21χρονη Έμμα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από όχημα, είχε αποφασίσει να δωρίσει τα όργανά της, σε περίπτωση θανάτου, δύο μήνες νωρίτερα από τον τραγικό θάνατό της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και έκανε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τιμήσει την οικογένεια της άτυχης αλλά και όλους τους συγγενείς που παρά την οδύνη τους αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν.

“Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους“, έγραψε ο πρωθυπουργός στα social media.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα