Μητσοτάκης για επίθεση κατά λιμενικών στα Εξάρχεια: Σχέσεις των αναρχικών με τον κόσμο των ναρκωτικών

Μητσοτάκης για επίθεση κατά λιμενικών στα Εξάρχεια: Σχέσεις των αναρχικών με τον κόσμο των ναρκωτικών

"Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής", υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ και δηλωσε ότι θα αποδοθούν και πάλι οι γειτονιές στους κατοίκους τούς

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη χθεσινή επίθεση κατά αντρών του Λιμενικού,  στα Εξάρχεια, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμενικό Σταθμό Ρίου στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για σχέσεις αναρχικών με τον κόσμο των ναρκωτικών και υποστήριξε ότι στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αισθάνεται κανείς πουθενά ασφαλής, δηλώνοντας ότι για την κυβέρνηση ΝΔ πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. 

«Η χθεσινή επίθεση κατά  του Λιμενικού, αλλά και κατά εισαγγελέα που τους συνόδευε, στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για μια ακόμα φορά το άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως τις σχέσεις αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
   Υπογράμμισε ότι «η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά» και κατέληξε: «ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας, τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα