Μητσοτάκης για Γενοκτονία Αρμενίων: “Η μνήμη της οδηγός για αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον”

Μητσοτάκης για Γενοκτονία Αρμενίων: “Η μνήμη της οδηγός για αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον”
Κυριάκος Μητσοτάκης Menelaos Myrillas / SOOC

Το δικό του μήνυμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter.

«Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον», αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήμερα της επετείου για την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«107 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων και της συστηματικής εξόντωσης 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων.

Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι ένα μέλλον ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού για όλους».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα