Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: “33 χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του”

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: “33 χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του”
Eurokinissi

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε σαν σήμερα από την τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη" στην είσοδο του γραφείου του επί της οδού Ομήρου στο Κολωνάκι.

Με μια φράση του Παύλου Μπακογιάννη τίμησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη μνήμη του αδικοχαμένου πολιτικού, 33 χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

«Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες», είναι η φράση του δολοφονημένου πολιτικού που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης για τη σημερινή ημέρα. «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του», πρόσθεσε.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Παύλος Μπακογιάννης: Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

«Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας. Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες. Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα