Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει

Προσκυνηματική επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016, στο Άγιον Όρος. Ο Κυρ. Μητσοτάκης  αφού έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Προσκυνηματική επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016, στο Άγιον Όρος. Ο Κυρ. Μητσοτάκης αφού έγινε δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα στις Καρυές, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Πρωτάτου. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

To Πασχαλινό μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη

«Πάνω απ' όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε», σημειώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ευχόμενος «ελπίδα και αισιοδοξία» σε όλους και «ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας».

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αναφορά στις δυσκολίες που περνά η χώρα, με την εκτίμηση ότι «η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», και τονίζει ότι «η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει» και ότι η Ανάσταση της, περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network