Μητσοτάκης: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί

Μητσοτάκης: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί

Μήνυμα στήριξης στους ακρίτες, αλλά και στους δύο στρατιωτικούς έστειλε από την Ορεστιάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων που κρατούνται στην Αδριανούπολη

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψουν οι δύο αξιωματικοί μας, το συντομότερο στην πατρίδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ορεστιάδα, όπου μετέβη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θεώρησα υποχρέωσή μου να βρεθώ εδώ στην ακριτική Ορεστιάδα, τόπο καταγωγής και κατοικίας ενός εκ των δύο αξιωματικών μας, που κρατούνται ακόμα σε τούρκικες φυλακές».

Σημείωσε επίσης πως σκοπός της παρουσίας του είναι για να τιμήσει και τους Έλληνες της ακριτικής Ελλάδος.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «σήμερα, 197 χρόνια μετά από αυτές τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία του ελληνισμού, καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Οι αρετές όμως μας βοήθησαν καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας μας, ως ανεξάρτητο έθνος, παραμένουνε επίκαιρες. Ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τους γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό τα παιδιά τους στην Ελλάδα και στα σπίτια τους.

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Τουρκία, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τους γονείς των δύο κρατούμενων στρατιωτικών

SHARE:

24Media Network