Μητσοτάκης με ΔΑΠ: Οι φοιτητικές εκλογές απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζεται

Κυριάκος Μητσοτάκης με μέλη της ΔΑΠ
Κυριάκος Μητσοτάκης με μέλη της ΔΑΠ DIMITRIS PAPAMITSOS_PRESS PHOTOGRAPHER_+306946384863

Με εκπροσώπους της ΔΑΠ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη τους στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές.

Συγχαρητήρια για τη νίκη στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκπροσώπους της ΔΑΠ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Ο κ.Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε μαζί τους και ανάρτησε στο facebook τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο:

“Συνάντησα σήμερα τους εκπροσώπους της ΔΑΠ των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και τους έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη τους στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές. Ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι σε όλους τους κοινωνικούς χώρους οι φιλελεύθερες δυνάμεις ενισχύονται, την ίδια ώρα που οι παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζονται. Συζητήσαμε για όσα πρέπει να αλλάξουν όχι μόνο στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, αλλά και στο ίδιο το φοιτητικό κίνημα. Την ποιότητα των σπουδών, τη σύνδεση των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ με την αγορά εργασίας, τη βία και την ανομία που πρέπει να εκλείψουν από τους πανεπιστημιακούς χώρους, τη φοιτητική εκπροσώπηση. Η θέση μας για πλήρη αποκομματικοποίηση του πανεπιστημίου και εκλογή των εκπροσώπων των φοιτητών από ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι αδιαπραγμάτευτη και θεωρώ πολύ θετικό ότι σε αυτό συμφωνεί και η ΔΑΠ. Μιλήσαμε τέλος για τη χαμηλή συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές. Γιατί εκτός από το μήνυμα που έστειλαν όσοι πήγαν να ψηφίσουν, υπάρχει και το μήνυμα που έστειλαν όσοι δεν πήγαν. Γνωρίζω καλά ότι είναι πολλά όσα απογοητεύουν τους σημερινούς φοιτητές και είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε. Θα είναι πιο εύκολο αν έχουμε και τη δική τους στήριξη και συμμετοχή. Είναι προϋπόθεση να αλλάξουμε τη χώρα και την πολιτική. Και δική μου φιλοδοξία είναι να δυναμώσω ξανά την πίστη των νέων σε αυτήν.” Παρών στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο οποίος είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρωτιά της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές

Φοιτητικές εκλογές: Πρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δείχνουν τα ως τώρα αποτελέσματα

SHARE:

24Media Network