Μητσοτάκης: Πραγματική αλληλεγγύη για τους ανέργους είναι η προσέλκυση επενδύσεων

Meeting of the Parliamentary Group of the New Democracy Party, in Athens, on March 1, 2016 /     , , 1  2016
Meeting of the Parliamentary Group of the New Democracy Party, in Athens, on March 1, 2016 / , , 1 2016 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Η Δυτική Αττική βιώνει την τις συνέπειες της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την περιοδεία του στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου

«Πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί  η κυβέρνηση» δήλωσε κατά την περιοδεία του στον Ασπρόπυργο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε αρχικά εταιρεία που δραστηριοποιείται στις διεθνείς μεταφορές (logistics) και εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή του Ασπρόπυργου προκειμένου να αναδείξει την πρότασή της ΝΔ για την ανάγκη επενδύσεων στη χώρα και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. «Ήρθα στην εργατούπολη της δυτικής Αθήνας η οποία δυστυχώς βιώνει τις επιπτώσεις  της τραγικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της διαφαινόμενης όπως είπε ιδιωτικοποίησης της έκτασης του Θριάσιου χαρακτηρίζοντάς την «μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή», τονίζοντας ότι η ανάπτυξη είναι «αυτό που χρειάζεται η Δυτική Αττική» και «αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης την οποία εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη».

Κατά την επίσκεψή του κ. Μητσοτάκη στην εταιρεία logistics έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις όπου γίνεται η αποθήκευση και μεταφόρτωση των προϊόντων. Ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας επεσήμανε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επιμένουν κυρίως στα ελληνικά προϊόντα και σημείωσε ότι για να υπάρξει ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, τη δημοτική αρχή καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής.

(Φωτογραφία: Sooc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network