Μητσοτάκης σε Βαρουφάκη: Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας

Μητσοτάκης σε Βαρουφάκη: Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής της διοργανώνει σήμερα 27/2/2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος και οι προκλήσεις της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη σύγχρονη εποχή», με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς. Ο Κ. Μητσοτάκης, Βουλευτής, Νέα Δημοκρατία.(eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Ευρωκίνηση

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό οικονομικών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Πώς σχολιάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση, εστιάζοντας τα πυρά του στο Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως ανέφερε αρχικά σε σύνεντευξή του στη Real News, η συμφωνία με τους εταίρους είναι “στον αέρα” αφού δεν έχει ακόμη επικυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Όπως σημείωσε, η όλη “σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε ‘θεσμούς'”.

Συνεχίζοντας ο Έλληνας βουλευτής επικρίνει την τακτική του υπουργού οικονομικών στο εξωτερικό λέγοντας: “θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας, αλλά υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας σε συνοικιακό καφενείο”.

Στο εσωκομματικό μέτωπο, ο κ. Μητσοτάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας όπως: “Θα μου κάνετε το ερώτημα αυτό εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα”.

Πηγή: Real News

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα