Μητσοτάκης: Σκοπός μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες

Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φωκίδα την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, όπου εξέφρασε το στόχο του να απευθυνθεί στην πλατιά μάζα της ελληνικής κοινωνίας και να ενώσει όλους τους πολίτες της χώρας σε μια εθνική προσπάθεια για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φωκίδα την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, όπου εξέφρασε το στόχο του να απευθυνθεί στην πλατιά μάζα της ελληνικής κοινωνίας και να ενώσει όλους τους πολίτες της χώρας σε μια εθνική προσπάθεια για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Ενότητα στα πλαίσια εθνικής προσπάθειας για έξοδο από την κρίση προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ από την Ιτέα όπου πραγματοποιεί περιοδεία

«Σκοπός μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Φωκίδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής, θέλοντας -όπως τόνισε- να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας συνολικά για την πορεία της χώρας.

Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας

«Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον», είπε, προσθέτοντας πως έχει αναλάβει τη δέσμευση να γυρίσει όλη την Ελλάδα με στόχο να ακούσει τα τοπικά προβλήματα και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η Ιτέα είναι ένας τόπος με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη αναβάθμισης του λιμανιού με στόχο την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ξέρει τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας αλλά και Περιφέρειας, λέγοντας πως ο περιφερειάρχης έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά από πολύ σημαντική έργα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. «Πιστεύω ότι το μέλλον σας είναι λαμπρό», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
SHARE: