Μοναχικός καβαλάρης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ. MOTIONTEAM

Αυτόνομα θα συνεχίσει προς το παρόν το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ, παρά τις προτάσεις για συνεργασία. Τι δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης

Την αυτόνομη πολιτική του πορεία συνεχίζει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης), που ίδρυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από άλλους πολιτικούς χώρους για συνεργασία και συμπόρευση.

"Συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, παρά τις οχλήσεις. Με τιμά ασφαλώς το ενδιαφέρον φίλων από άλλα κόμματα και αποδεικνύει πως η συντριπτική πρωτιά στις ψήφους της ευρωκάλπης αποτελεί μια ακόμη δικαίωση", είπε ο κ. Ψωμιάδης, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.

Ο Π. Ψωμιάδης, τόνισε ακόμα ότι "το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, όπου δεν ισχύει η αρχή του ενός ανδρός. Όποια συγκροτημένη πρόταση στο μέλλον κατατεθεί, θα τεθεί υπ' όψιν όλων των μελών και θα κριθεί ανάλογα".

SHARE:

24Media Network