Μπαίνει στον "πάγο" το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Για την Τρίτη μετά τα Χριστούγεννα το κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που είχε προσδιοριστεί για αύριο Τετάρτη

Στις 27 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε η προγραμματισμένη για αύρο Τετάρτη διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή υπουργών.

Η συνεδρίαση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος, αναβλήθηκε λόγω των διαδοχικών συνεδριάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου το επόμενο διήμερο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος , Πάνος Μπεγλίτης, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη των διαδικασιών για την "επόμενη ημέρα" στο ΠΑΣΟΚ.

Σε πρόσφατη δήλωσή ανέφερε ότι κατά την προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση θα ξεκινήσει " μεγάλη εσωκομματική, δημοκρατική συζήτηση ".

Επισήμανε ακόμα ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν συντεταγμένα και προσεκτικά, με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ να παίζει πρωτεύοντα ρόλο και όχι οι προσωπικές ατζέντες.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες ανέφερε ότι θα πρέπει να προχωρήσουν με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και τις δημοκρατικές πρακτικές που θεσμοθετήθηκαν, όπως η εκλογή από τη βάση, κάτι που χαρακτήρισε "αυτονόητο και δεδομένο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δαχτυλίδι διαδοχής ή πόλεμος μέχρις εσχάτων;

Φαβορί για διαδοχή ο Λοβέρδος

Υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ ο Χρυσοχοΐδης

SHARE:

24Media Network