Μπακογιάννη: "Δεν είναι στους στόχους μου" οι ευρωεκλογές

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ// ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2014.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ// ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2014.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Αρνητική στο ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές, δηλώνει η Ντ. Μπακογιάννη

Αρνητική στο ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές δηλώνει η Ντ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην "Καθημερινή της Κυριακής".

"Δεν είναι στους στόχους μου" δηλώνει αλλά στο ερώτημα εάν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός αναφέρει "ήμουν και είμαι συνεπής στις θέσεις μου και δεν έχω αρνηθεί να δώσω μάχες όταν χρειάζεται". Δεν κρύβει ότι ενδιαφέρεται για μια θέση στις Βρυξέλλες λέγοντας "στη φάση αυτή η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι πολύ σημαντική. Οι θέσεις στην ευρωπαϊκή ιεραρχία θα αποφασιστούν μετά τις εκλογές".

Επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταφέρει να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, επαναλαμβάνει την έντονη διαφωνία της με την υπερφορολόγηση των πολιτών, χαρακτηρίζει πρόχειρες τις ρυθμίσεις για τους αγρότες, ενώ για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων μεταξύ Άρη Σπηλιωτόπουλου και Νικ. Κακλαμάνη λέει "μην περιμένετε από εμένα να ρίξω νερό στον μύλο αυτής της αδικαιολόγητης σύγκρουσης".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη, Ευρωεκλογές
SHARE:

24Media Network