Μπακογιάννη: Να πάμε με φόρα στις εθνικές εκλογές με δύο ευρωβουλευτές

Μπακογιάννη: Να πάμε με φόρα στις εθνικές εκλογές με δύο ευρωβουλευτές
H Κατερίνα Μπακογιάννη Eurokinissi

Παρά τις χαμηλές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις, η Κατερίνα Μπακογιάννη έβαλε ψηλά τον πήχυ των απαιτήσεων για το Ποτάμι ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

“Μπουρτζοβλαχική αντιμετώπιση το δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών”. Με αυτή τη φράση σχολίασε η Κατερίνα Μπακογιάννη στον News24/7 στους 88,6 την κριτική που δέχτηκε το Ποτάμι για τη στήριξή του στη Συμφωνία.

Σε σχέση με τις ευρωεκλογές, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ανέφερε ότι ο πήχυς είναι οι δύο ευρωβουλευτές που είχε το Ποτάμι και στις προηγούμενες ευρωεκλογές “και με αυτή την φόρα να πάμε στις εθνικές” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην Ελλάδα το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται στις ευρω-εκλογές. “Είναι σαν να έχουμε εθνικές εκλογές” είπε. Για το θέμα με την Κατερίνα Παπακώστα, την Μονμάρτη και τα Εξάρχεια τόνισε: “Δεν ήταν επικοινωνιακή η πρόσκληση στην κα. Παπακώστα να πάμε για καφέ στα Εξάρχεια. Τα Εξάρχεια είναι άβατο. Μόνο η κα. Παπακώστα δεν το βλέπει αυτό. Τα Εξάρχεια δεν έχουν ούτε ταχυδρομείο ούτε τράπεζα.

Ως προς τη συνάντηση Μητσοτάκη-δημιουργών υποστήριξε ότι θα δούμε πολλά τέτοια θέματα πολιτικής εκμετάλλευσης στο δρόμο προς τις κάλπες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα