Μπακογιάννης: Η ασφάλεια το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αθήνας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Για μία πόλη όπου "κυριαρχεί ο φόβος" έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Για μία πόλη όπου "κυριαρχεί ο φόβος" έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Όπως είπε, ολόκληρες γειτονιές αισθάνονται αόρατες και ξεχασμένες, ενώ οι άνθρωποι φοβούνται να περπατήσουν τα βράδια. "Ο πρόεδρος των φροντιστηρίων της Αθήνας μου είπε ότι κλείνουν στις 8 γιατί οι γονείς φοβούνται για τα παιδιά τους" είπε χαρακτηριστικά.

Πρότεινε τη δημιουργία ενός ενιαίου συντονιστικού κέντρου, μίλησε για μέτρα καταστολής και πρόληψης για το ζήτημα ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των Εξαρχείων.

Πρόσθεσε ότι η δημοτική αστυνομία έχει μετατραπεί σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που κόβει μόνο κλησεις.

"Είμαι ερωτευμένος και παθιασμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση" τόνισε και υπογράμμισε ότι είναι 10 χρόνια αυτοδιοικητικός.

"Δεν άφησα ένα υπουργικό γραφείο. Από κάτω προς τα πάνω έχω ξεκινήσει" είπε, με το βλέμμα σε συνυποψηφίους του και πρόσθεσε ότι αυτά τα 10 χρόνια είχε ευκαιρίες αν ήθελε να μεταβεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

"Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι" δήλωσε για τους συνυποψηφίους του, δύο ημέρες μετά το debate που έκαναν και τόνισε ότι αν καταφέρουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους σε ορισμένα βασικά θέματα, κερδισμένη θα είναι η Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE: