Μπακογιάννης: Η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο

Ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης LADYLIKE.GR / WATKINSON

Περιοδεύοντας στον Κολωνό ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι γειτονιές στη δομή της πόλης.

Οι γειτονιές της είναι πρωτίστως η Αθήνα και όχι μόνο το κέντρο της, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, από τον Κολωνό , όπου πραγματοποίησε περιοδεία.

Στις γειτονιές, είπε, "χτυπά η καρδιά της πόλης και αυτή είναι η δική μας έγνοια. Να φροντίσουμε όλες τις περιοχές και κάθε γειτονιά». Ο υποψήφιος δήμαρχος περπάτησε στην περιοχή και συνομίλησε με μόνιμους κατοίκους οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του, «Αθήνα Ψηλά», του είπαν ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους γίνεται όλο και πιο έντονο και πως είναι ελλιπής ο φωτισμός στους λόφους Σκουζέ και Ιππείου Κολωνού.

ADVERTISING

«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική περιοχή που όταν την περπατάς μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να αισθανθείς, να νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη και μαγνητισμό. Αλλά και το βάρος της ευθύνης για να γίνει αυτή η γωνιά της Αθήνας ξανά λαμπερή όσο είναι η ιστορία της», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο λόφος Σκουζέ, ο λόφος του Ιππείου Κολωνού και η Ακαδημία Πλάτωνος μας ταξιδεύουν στην αρχαία Ελλάδα και αποτελούν ένα σπουδαίο τρίπτυχο. Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να στρέψουμε ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου σε αυτή την ξεχασμένη περιοχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network