Μπαλτάκος: Να διασπαστεί η ΝΔ και να δημιουργηθεί ένα αμιγώς δεξιό κόμμα

Ο Τάκης Μπαλτάκος
Ο Τάκης Μπαλτάκος EUROKINISSI

Θα ήθελε όπως ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος "ένα κόμμα δεξιό και ένα κόμμα κεντρώο με φιλική σχέση και αγαστή συνεργασία, με αρχηγό όποιον θέλει ο κόσμος, ή τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη".

Την ευχή να διασπαστεί η ΝΔ και να δημιουργηθεί ένα αμιγώς δεξιό κόμμα εξέφρασε μέσω του σταθμού μας ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν δεν καταγράψει την εκλογική δυναμική των δημοσκοπήσεων η ΝΔ, αν θα μπορούσε να υπάρξει νέο δεξιό κόμμα με αποχώρηση στελεχών της ΝΔ” ο κ. Μπαλτάκος απάντησε:

ADVERTISING

“Ναι αυτό θα μπορούσε να γίνει με διάσπαση. Ένα αμιγώς δεξιό κόμμα και ένα αμιγώς κεντρώο που θα συνεργάζονται στα πλαίσια συνασπισμού κομμάτων”.

Κατά την εκτίμησή του είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο και δήλωσε ότι θα το ήθελε πολύ: ένα κόμμα δεξιό και ένα κόμμα κεντρώο με φιλική σχέση και αγαστή συνεργασία, με αρχηγό όποιον θέλει ο κόσμος, ή τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ που ανακοινώθηκε σήμερα είπε ότι όλα τα κόμματα αυτού του χώρου πρέπει να ενωθούν σε έναν εκλογικό συνασπισμό και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές.

SHARE:

24Media Network