Μπογδάνος: “Κόλλησα κορονοϊό από την αγάπη του κόσμου”

Μπογδάνος: “Κόλλησα κορονοϊό από την αγάπη του κόσμου”
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος Eurokinissi

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, αποκαλύπτοντας ότι τον κόλλησε άτομο που έτρεξε πάνω του επιθετικά για να τον αγκαλιάσει.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και πως παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.

Σήμερα, Δευτέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε, αποδίδοντας την αρνητική αυτή εξέλιξη στην… έξαρση αγάπης του κόσμου και συγκεκριμένα σε ένα μεμονωμένο περιστατικό κατά το οποίο, ένας άνθρωπος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει.

“Τρίτη κόλλησα, Παρασκευή το ανακοίνωσα. Δεν έχω κολλήσει κανέναν. Εγώ κόλλησα όταν ένας άνθρωπος ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί. Ήταν μία κατάσταση από αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις“, είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι”, για να προσθέσει: “Η αγάπη του κόσμου κ. Κούτρα…”.

Εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε ότι ο άνθρωπος που τον αγκάλιασε για “να μου δείξει την αγάπη του, φαίνεται ότι δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του κορονοϊού”, με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα