Μπουτάρης σε Κόλλια-Τσαρουχά: Το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δεν πρέπει να υπάρχει

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Τελετή παράδοσης παραλαβής στη Θεσσαλονίκη και ο δήμαρχος της πόλης υποδέχτηκε την υφυπουργό λέγοντάς της πως δεν πιστεύει πως το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πρέπει να υπάρχει (vid)

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με το οποίο έχει συνεργαστεί πολλάκις ο Δήμος στο παρελθόν, ενώ σίγουρα θα συνεργαστεί και στο μέλλον.

Ωστόσο, ο δήμαρχος αμφισβήτησε τη σημασία του υπουργείου αυτού, αφού δήλωσε τα εξής: "Εγώ πιστεύω ότι το ΥΜΑΘ δεν πρέπει να υπάρχει, αλλά είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει, γιατί έχουμε σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε", ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια της ομιλία του ο κ. Μπουτάρης συνέχισε λέγοντας: "Στο πρόσωπό σας βρήκα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Η δουλειά ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάνος Καμμένος: Απαράδεκτα τα tweets του Δημήτρη Καμμένου

Απάντηση Μπόλαρη στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχα καμία ευθύνη για τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών

SHARE:

24Media Network