Ν. Φίλης: Προτροπή μέσω Π. Μπουκάλα για άρση των εμπάργκο σε ΣΚΑΪ κι ΕΡΤ

Ν. Φίλης: Προτροπή μέσω Π. Μπουκάλα για άρση των εμπάργκο σε ΣΚΑΪ κι ΕΡΤ
O Νίκος Φίλης Eurokinissi

«Πρέπει να εμποδίσουμε τους εγχώριους υποστηρικτές του ΔΝΤ να επανέλθουν στην εξουσία» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Να ακούσουν όσα έγραψε την Τρίτη στην «Καθημερινή» ο Παντελής Μπουκάλας για άρση των εμπάργκο σε ΣΚΑΪ κι ΕΡΤ προέτρεψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης κυβέρνηση και ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διάβαζε αποσπάσματα από το σημερινό άρθρο του Π. Μπουκάλα ο οποίος καλεί κυβέρνηση και ΝΔ να άρουν τα εμπάργκο «για να δείξουν ότι έμπρακτα σέβονται όσα κηρύττουν».

Ο Νίκος Φίλης μίλησε με θερμά λόγια για το εξώφυλλο της Καθημερινής με τους εργαζόμενους να τονίζουν ότι δεν θα τρομοκρατηθούν από την επίθεση στον ΣΚΑΪ αποφεύγοντας να σχολιάσει τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά της κυβέρνησης, καθώς, όπως τόνισε «δεν θέλω να προσθέσω οξύτητα στην αθλιότητα».

Μιλάτε για ταξική μεροληψία του ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψετε την δική σας μεροληψία υπέρ της ολιγαρχίας

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για ταξική μεροληψία στα μέτρα που λαμβάνει, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι αυτή η ρητορική χρησιμοποιείται για να κρύψει «την δική σας μεροληψία υπέρ της ολιγαρχίας».

Ο Ν. Φίλης επισήμανε ότι «όπως τον Αύγουστο διώξαμε το ΔΝΤ», έτσι και στις επόμενες εκλογές «πρέπει να εμποδίσουμε τους εγχώριους υποστηρικτές του να επανέλθουν στην εξουσία».

Τέλος, καταφέρθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μάκη Βορίδη που ζητούν μέτρα ώστε η Αριστερά να μην πάρει ξανά την εξουσία κι αναρωτήθηκε «πόσο απέχει αυτό από την Χούντα και τον Εμφύλιο πόλεμο;» Σχολίασε δε ότι οι Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώφη Γεννηματά είναι «πιο κομψοί» ζητώντας «στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα