Ν. Μιχαλολιάκος: "Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή"

Ν. Μιχαλολιάκος: "Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή"

Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος

"Ταφόπλακα του έθνους" χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος το μνημόνιο κατά την ομιλία του στη Βουλή ενώ τόνισε ότι από την υποταγή στην Ευρώπη των τοκογλύφων, καλύτερη είναι η επιστροφή στη δραχμή.

"Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το Μνημόνιο, την ταφόπλακα του Έθνους. Το να επενδύει πια κανείς στην πατρίδα του ή να κατέχει περιουσία έχει καταστεί μέγα αμάρτημα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ελεγχθούν οι φοροφυγάδες. Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι κατ΄ ουσίαν μια τιμωρία από την τρόικα, αφού δεν θα ωφελήσουν" τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Και πρόσθεσε: "Δεν γίνεται να αναζητούμε οικονομική ανάκαμψη με την υπερφορολόγηση των πολιτών. Δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Τώρα είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων. Πείτε ένα μεγάλο όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή".

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που έχει το κόμμα του από τα υπόλοιπα: "Όλοι υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το φρόνημα είναι ελεύθερο, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι΄ αυτό".

SHARE:

24Media Network