ΝΔ: Ευθύνη της κυβέρνησης η επιστροφή των δύο στην πατρίδα

H εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη
H εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη για την υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών - Πώς σχολίασε τα όσα εξελίχθησαν στην Τούμπα

«Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επιστροφή στην πατρίδα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Για δωδέκατη ημέρα δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, αδύναμη να παρέμβει. Ας ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας αν επιμένει ότι πρόκειται για ένα σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος. Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν τo ταχύτερον στην πατρίδα και στις οικογένειές τους» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Για τις εξελίξεις στην Τούμπα

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει την χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γεγονότα όπως αυτά των τελευταίων ημερών προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς. Η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βασιλειάδης μετά την Τούμπα: Δύσκολες αποφάσεις σε συνεννόηση με την UEFA

Στον ΠΑΟΚ το ματς με 1-0, διακοπή με υπαιτιότητα της ΑΕΚ

Οι ποινές για "εκφοβισμό" και απειλές: μέχρι και υποβιβασμός

Διεθνή ΜΜΕ: Με όπλο στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ;

SHARE:

24Media Network