ΝΔ: Γνωστές οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση λευκώματος ποιημάτων του Αλέκου Παναγούλη,που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς (Δ) και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Α) ,Τετάρτη 21 Απριλίου 2010(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση λευκώματος ποιημάτων του Αλέκου Παναγούλη,που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς (Δ) και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Α) ,Τετάρτη 21 Απριλίου 2010(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ εν' όψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. Κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σχέσεις με την τρομοκρατία. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Με σκληρή ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σχέσεις με την τρομοκρατία, σημειώνοντας πως ικανοποιήθηκε μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Καλεί μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη "συνιστώσα της τρομοκρατίας", αναφέροντας πως διαφορετικά θα επιβεβαιώσει  ότι ταυτίζεται απολύτως μαζί της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Σήμερα είναι η μέρα της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρώπη.

Το επίσημο κομματικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα, τον  Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία. Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου.

Αλλά, είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε παραμένουν -μέχρι και σήμερα- επίλεκτα στελέχη του, οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν.

Ίσως γι αυτό δεν ψέλλισε λέξη χθες ο ΣΥΡΙΖΑ  για την απόδραση του δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, πάλι μέσω του επίσημου Οργάνου του της Αυγής,  ζητούσε την χορήγηση αδείας εξόδου από την φυλακή για τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Δεν του βγήκε η  αποφυλάκισή τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η σιωπή των στελεχών του, ικανοποιήθηκε μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Αλλά για να τελειώνουν τα αστεία του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουμε την έμπρακτη καταδίκη τόσο του Αντόνιο Νέγκρι, όσο και των στελεχών του κόμματός του και της Αυγής, που σε κάθε ευκαιρία υπερασπίζονται  τρομοκράτες.

Όπως για παράδειγμα, περιμένουμε (για αρχή) τη διαγραφή του μέλους της Κεντρικής του Επιτροπής Δημήτρη Μπελαντή, που δεν χάνει  ευκαιρία να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, από κοινού με τον Κουφοντίνα (που παρεμβαίνει μέσω τηλεφώνου) και σε δράσεις για την απελευθέρωση Γιωτόπουλου, αποκαλώντας τους επισήμως «πολιτικούς κρατούμενους»!

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν εμπράκτως από τον κ. Τσίπρα  να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και αοριστίες.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας».

Σήμερα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει  ότι ταυτίζεται απολύτως μαζί της!", επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

"Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο "πολιτικός" λόγος της ΝΔ.

Αν και μας έχει συνηθίσει σε παραληρήματα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως ακραίους και τρομοκράτες σχεδόν όλους όσους υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δεν αρκείται σε αυτό και σήμερα ξεπερνάει τον εαυτό του φτάνοντας να καταγγείλει και όσους τον υποστηρίζουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το δυστύχημα είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτός όλων των άλλων γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού", σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network