ΝΔ: Η κυβέρνηση έστησε σκευωρία με τη Novartis λόγω Σκοπιανού 

ΝΔ: Η κυβέρνηση έστησε σκευωρία με τη Novartis λόγω Σκοπιανού 
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς Eurokinissi

Στη γραμμή της πολιτικής σκευωρίας επιμένει η αξιωματική αντιπολίτευση. Η Ζαχαράκη υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε το δήθεν σκάνδαλο επειδή πανικοβλήθηκε από τα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και προειδοποίησε ότι θα λογοδοτήσει

Στην αντεπίθεση για την υπόθεση Novartis παραμένει η Νέα Δημοκρατία, η οποία υψώνει τους τόνους και επιμένει στη γραμμή περί πολιτική σκευωρίας από την κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ως αιτία τις αντιδράσεις στη συμφωνία των Πρεσπών.

“Πριν από 14 μήνες, η κυβέρνηση πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, επινόησε το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Έστησε δέκα κάλπες και επιχείρησε να διασύρει δέκα πολιτικούς της αντίπαλους, ανάμεσα  στους οποίους και δύο πρώην πρωθυπουργούς” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε:

“Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που έζησε ο τόπος, οι σκευωροί δεν έχουν καν το θάρρος να απολογηθούν. Ας το γνωρίζουν από σήμερα. Θα λογοδοτήσουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα