ΝΔ: Η κυβέρνηση να αφήσει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI

"Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες" αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας άσκησε η Νέα Δημοκρατία, μετά τη νέα επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία γνωστής εταιρείας.

«Η ΝΔ το επισημαίνει από καιρό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης: Με δική της αποκλειστική ευθύνη η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας» επισήμανε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

Και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή των κυβερνώντων και δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμη και ζωές. Φτάνει πια».

Προτού καταλήξει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από την κυβέρνηση «για όσο χρόνο απομένει μέχρι τις εκλογές, να αφήσει έστω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».

«Γιατί αυτό που την εμποδίζει είναι η ανικανότητα και η αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ» έσπευσε να προσθέσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ρουβίκωνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση μελών του "Ρουβίκωνα" στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Μυτιληναίου

SHARE:

24Media Network