ΝΔ κατά “Αυγής” για απαράδεκτη ανάρτηση

ΝΔ κατά “Αυγής” για απαράδεκτη ανάρτηση

Για "πολιτικές ύαινες" που "δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο", κάνει λόγο ανακοίνωση της ΝΔ, σχολιάζοντας ανάρτηση της εφημερίδας "Αυγή" στο Twitter

Σκληρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε απαράδεκτη ανάρτηση στο twitter της εφημερίδας “Αυγή”.

“Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της”, αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Καραμανλής: Δεν υπάρχουν λόγια

Την ανάρτηση της Αυγής σχολίασε και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κάνοντας λόγο για “πολιτική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ”.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…

 

Η επίμαχη ανάρτηση

Νωρίτερα, στον λογαριασμό της εφημερίδας στο Twitter, είχε αναρτηθεί είδηση σχετικά με την διάνοιξη τάφων στις Σέρρες, λόγω του αυξημένου αριθμού των θυμάτων του νέου κορονοϊού.

Η ανάρτηση έφερε το απαράδεκτο λεκτικό “ίσως χρειαστούν κι άλλοι”.

 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το συγκεκριμένο tweet κατέβηκε, ενώ με νεότερο η εφημερίδα απολογήθηκε στους αναγνώστες της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα