ΝΔ: “Με τις καταθέσεις του συλληφθέντα ‘Μάξιμου Σαράφη’ έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκευωρία Novartis”

ΝΔ: “Με τις καταθέσεις του συλληφθέντα ‘Μάξιμου Σαράφη’ έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκευωρία Novartis”
Νέα Δημοκρατία Aris Oikonomou / SOOC

Κατηγορίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι έστησε την σκευωρία Novartis στηριζόμενος σε ανθρώπους όπως ο "Μάξιμος Σαράφης", ο οποίος συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εξαπολύει η ΝΔ.

Ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη του «Μάξιμου Σαράφη», που υπήρξε προστατευόμενος μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση Novartis, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για σκευωρία.

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

“Ο «Μάξιμος Σαράφης», ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες «καταθέσεις» του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες.

Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, «τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως»”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα