ΝΔ: Το σκάνδαλο Πετσίτη- Αρτεμίου- Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως

ΝΔ: Το σκάνδαλο Πετσίτη- Αρτεμίου- Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως
Νέα Δημοκρατία, Κεντρικά Γραφεία Eurokinissi

Ο Μαστρογεωργίου επιμένει ότι ο Τζανακόπουλος άδειασε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και επιστρέφει στο Μαξίμου την κατηγορία περί προσπάθειας συγκάλυψης σχέσεων διαπλοκής.

Επιμένει για σκάνδαλο Πετσίτη η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στους κύκλους του Μαξίμου που υποστήριξαν νωρίτερα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση. κατασκευάζει fake news για να καλύψει το σκάνδαλο Novartis.

Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, με δήλωση του επιμένει ότι ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος άδειασε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά “επιθυμώντας προφανώς να κρατήσει αποστάσεις από το έτερο μέλος της παρέας του Μαξίμου” και επαναλαμβάνει τρία ερωτήματα προς την κυβέρνηση.

Ειδικότερα ο κ.Μαστρογεωργίου έθεσε εκ μέρους της ΝΔ τα εξής ερωτήματα:

– “Ποια είναι η σχέση του Νίκου Παππά με τον Αρτεμίου που έστελνε παράνομα χρήματα στον Πετσίτη;

– Γιατί ο κ. Πετσίτης, ενώ αμειβόταν πλουσιοπάροχα από την ELFE, μπαινόβγαινε το 2016 και το 2017 στο Μαξίμου και τη ΔΕΠΑ, όπως δημόσια έχει πει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Θεόδωρος Κιτσάκος;

– Πόσο ηθικό είναι να δουλεύει η κ. Ξεπαπαδέα για τον Αρτεμίου, ο οποίος είναι δικηγόρος και διαχειριστής εταιριών που συνδέονται με υπόδικο επιχειρηματία ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος Υπουργού;”

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ καταλήγει στη δήλωση του: “Το σκάνδαλο Πετσίτη-Αρτεμίου-Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως. Και τότε θα φανούν όλες οι σκοτεινές πτυχές των σχέσεων διαπλοκής που προσπαθεί να συκαλύψει το Μαξίμου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα