ΝΔ: Σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους στην κυβέρνηση

Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς EUROKINISSI

Κριτική της ΝΔ στις ενέργειες κυβερνητικών στελεχών. "Όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του" αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Κριτική στις ενέργειες κυβερνητικών στελεχών ασκεί με ανακοίνωσή της την Τετάρτη η ΝΔ, αποδίδοντας την ευθύνη στον πρωθυπουργό και καταλήγοντας ότι οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρει:

«Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου, υπουργός μιας κυβέρνησης να καταγγέλλει δημοσίως και να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές σε μια πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου αμετανόητος τρομοκράτης -που έχει καταδικασθεί 11 φορές σε ισόβια- να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που σκότωνε εν ψυχρώ ανθρώπους, απολαμβάνοντας την πολλοστή άδεια που του δόθηκε για να βγει από τις φυλακές.

Δεν υπάρχει προηγούμενο βουλευτής κυβερνώντος κόμματος να κάνει δημοσίως... χιούμορ με τον χρόνο των εκλογών, υπονοώντας ότι αυτές μπορεί να μην γίνουν και καθόλου, όπως συνέβη επί χούντας.

Όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του. Μόνο που οι πολίτες το γνωρίζουν πια και -είτε το θέλει είτε όχι- δεν θα αργήσουν να του δώσουν την απάντησή τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network