ΝΔ: Τρίτη παραίτηση δικαστικού που ασχολήθηκε με τη Novartis, προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης

ΝΔ: Τρίτη παραίτηση δικαστικού που ασχολήθηκε με τη Novartis, προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης
Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς Eurokinissi

Με αφορμή την παραίτηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμοδίου για τα θέματα διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή, η ΝΔ υποστηρίζει ότι υπάρχει πρωτοφανές σκάνδαλο και εξόφθαλμη προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση Τσίπρα. Ερώτηση του τομεάρχη Δικαιοσύνης

Η τρίτη παραίτηση ανώτατου δικαστικού που ασχολειται με την υποθεση Novartis κατά τη Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση. 

“Η παραίτηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμοδίου για τα θέματα διαφθοράς κ. Ιωάννη Αγγελή -μόλις τρεις μήνες αφ’ ότου ανέλαβε καθήκοντα- δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του προκατόχου του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου, αλλά και η παραίτηση της εισαγγελέως διαφθοράς κ. Ελένης Ράικου” αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ. 

“Τι κοινό συνδέει τους τρεις ανώτατους δικαστικούς; Απλούστατα είχαν την «ατυχία» να ασχοληθούν με την υπόθεση της Novartis” σημειώνει η ΝΔ και καταλήγει: 

“Τελικά όντως υπάρχει ένα πρωτοφανές σκάνδαλο: Πρόκειται για την εξόφθαλμη προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.” 

Ερώτηση για το θεμα κατεθεσε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα