Νέα Αριστερά: Γιατί στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Αριστερά
INTIME

Η Νέα Αριστερά είπε αμέσως το ναι στην ιδέα του ΠΑΣΟΚ για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

Πέρασαν ελάχιστα μόνο λεπτά από τη δημοσιοποίηση της ιδέας του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση και η Νέα Αριστερά είπε το δικό της ναι.

Ο λόγος είναι διπλός. Αφενός είχε καταθέσει πρώτη ανάλογη πρόταση στις 6 Μαρτίου (η οποία όμως τότε απορρίφθηκε από τα υπόλοιπα κόμματα) αφενός διότι μόλις σήμερα ο Αλέξη Χαρίτσης τόνισε σε δήλωσή του ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά ανακοινώθηκαν τα εξης

“Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νεά Αριστερά. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια. Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο”

Η Nεα Aριστερά στις 6 Μαρτίου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας στην από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Επέλεξαν για μικροκομματικούς λόγους να απορρίψουν την πρόταση αυτή. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση της Νέας Αριστεράς. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια.

Το δήλωσε σήμερα νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία. Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα