Νέα Αριστερά: Στα Παιδικά Χωριά SOS Χαρίτσης, Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλος

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Αριστερά: Στα Παιδικά Χωριά SOS Χαρίτσης, Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλος

Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Νάσος Ηλιόπουλος βρέθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, για να μοιράσουν δώρα και να ανταλλάξουν ευχές με τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη βρέθηκαν παραμονή Χριστουγέννων ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Κατά την επίσκεψή τους, μοίρασαν δώρα στα φιλοξενούμενα παιδιά της δομής και αντάλλαξαν μαζί τους ευχές.

Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία και να μιλήσουν τόσο με τα παιδιά, όσο και τους φροντιστές τους, με τις πηγές της Νέας Αριστεράς να αναφέρουν ότι στη συζήτηση τέθηκαν πολλά θέματα, όπως η καθημερινότητά τους στη δομή, αλλά… και το ποδόσφαιρο.

Ο Αλέξης Χαρίτσης προσκάλεσε τα παιδιά να επισκεφθούν τη Βουλή κι εκείνα δέχθηκαν με χαρά.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν και να φέρουν τα ζητήματα αυτά στη Βουλή.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, στα παιδικά χωριά SOS, για να ευχηθούμε καλές γιορτές στα παιδιά και σε όλη την κοινότητα των ανθρώπων που επιτελούν ένα πρωτοποριακό και κοινωνικά αναγκαίο έργο», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ενώ πρόσθεσε ότι «ο ευαίσθητος τομέας της παιδικής προστασίας και φροντίδας απαιτεί εμπειρία, επιστημονική αντίληψη και ανοιχτό, σύγχρονο, βλέμμα με οδηγό τα δικαιώματα του παιδιού και το βέλτιστο συμφέρον του. Θέλω και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα