Νέα συμφωνία με τους δανειστές θέλει η Γεννηματά

Επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο "Μεταξά" την Μεγ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο "Μεταξά" την Μεγ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επαχθή χαρακτήρισε τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι δεν βγαίνει και συμφωνώντας με Στουρνάρα για την ανάγκη μείωσης των στόχων για το πρωτογενές

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης επισκέπτεται σήμερα και αύριο η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Βασίλης Αλβανάκης Γραμματέας της ΝΕ Έβρου, η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, ο βουλευτής Σερρών Μιχάλης Τζελέπης, ο πρώην Υπουργός Απόστολος Φωτιάδης, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ντόλιος και η υποψήφια βουλευτής Σοφία Δαρμή. Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας σε όλη την Ελλάδα από την Θράκη με την οποία μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη διαχρονικά στήριξε την προσπάθεια της Θράκης για ανάπτυξη.

Θέλω να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα από την Θράκη: η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη μπορούμε να τα καταφέρουμε  αρκεί να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Πολύ έγκαιρα εμείς αναδείξαμε την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έκλεισε  κυριολεκτικά στο παραπέντε, είναι επαχθής, βαριά και δεν βγαίνει. Η Ελλάδα χρειάζεται μια εθνική γραμμή με τρεις στόχους: υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία για να κερδίσουμε πάλι την αξιοπιστία μας ως πολιτικό σύστημα και ως χώρα, αναδιάρθρωση του χρέους, ελάφρυνσή του και βεβαίως επαναπροσδιορισμό των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

Το γεγονός ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα αναδεικνύει την ανάγκη για μια νέα συμφωνία επιβεβαιώνει του λόγου μας το αληθές για αλλαγή πολιτικής για μια νέα συμφωνία. Εμείς θα το προσπαθήσουμε και θα είμαστε μπροστάρηδες σε αυτόν τον αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network