Νέο πολιτικό κίνημα από Βαρουφάκη; Οι 1101 υπόσχονται να αλλάξουν την κοινωνία

Νέο πολιτικό κίνημα από Βαρουφάκη; Οι 1101 υπόσχονται να αλλάξουν την κοινωνία

Ερωτηματικά προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την ονομασία "Οι 1101 Ερχονται" και στο οποίο παρουσιάζονται απλοί πολίτες με το μικρό τους όνομα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης (Vid)

Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο με τη "νέα κίνηση πολιτών 1101" που αναμένεται να "αλλάξει την κοινωνία", όπως υπόσχεται το σχετικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο με τον τίτλο: "Οι 1101 έρχονται" που θυμίζει λίγο από τρέιλερ επιστημονικής φαντασίας, παρουσιάζονται πρόσωπα με τα μικρά τους ονόματα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.

Το βίντεο ξεκινάει λέγοντας "Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου", ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται "για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία,  στη δημοκρατία".

Η "κίνηση των 1101" διατηρεί και επίσημη ιστοσελίδα έχει προκαλέσει πλήθος σεναρίων, με ένα από αυτά να κάνει λόγο για την προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κινήματος, με ανθρώπους από την κοινωνία, γεγονός που ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης επιθυμεί από καιρό και έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του.

SHARE:

24Media Network