Νικολόπουλος: "Η συνάντηση χρησιμοποιήθηκε για προεκλογικούς σκοπούς από τη ΝΔ"

Ο Χρήστος Νικολόπουλος
Ο Χρήστος Νικολόπουλος EUROKINISSI

Ο Χρήστος Νικολόπουλος τόνισε ότι η συνάντηση των καλλιτεχνών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Την ενόχληση της ΑΣΜΑ 450+ για το δελτίο τύπου της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε μέσω του News24/7 στους 88,6 ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο γνωστός συνθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εμείς ζητήσαμε να δούμε τον κ. Μητσοτάκη, δεν μας κάλεσε αυτός. Με τον ίδιο τρόπο, συναντηθήκαμε και με τα υπόλοιπα κόμματα. Δε θέλαμε να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για εκλογικούς και πολιτικούς λόγους και δυστυχώς αυτό έγινε με το δελτίο τύπου που έβγαλε η ΝΔ.

Η αντίδραση του σωματείου δημιουργών ανάγκασε τον Πρόεδρο της ΝΔ να στείλει επιστολή με την οποία μιλά για λεκτική παρεξήγηση και όπως είπε ο κ. Νικολόπουλος “μας καλύπτει η αλλαγή που έγινε”.

Υποστήριξε επίσης πως ό,τι θετικό έγινε, έγινε από αυτή την κυβέρνηση μετά από αίτημα των δημιουργών ενώ αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε επί Ξυδάκη για το όργιο της οικονομικής κακοδιαχείρισης στην ΑΕΠΙ.

Σε σχέση με τα προβλήματα του κλάδου ανέφερε ότι “μετά το γκρέμισμα της ΑΕΠΙ που μας καταλήστεψε ζητήσαμε από την κυβέρνηση να μας στηρίξει και αυτό έγινε μέσω της ΕΥΕΔ.

Πήγαμε στον κ. Μητσοτάκη και στα άλλα κόμματα για να μας στηρίξουν στη μετάβαση που γίνεται στον αυτοδιαχειριζόμενο οργανισμό γιατί δεν μας στήριζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είμαστε 14.000 μέλη, χωρίς την ΕΥΕΔ θα ήμασταν εξαφανισμένοι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σταύρος Ξαρχάκος: "Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες"

Επιστολή Μητσοτάκη σε ΑΣΜΑ 450- Δεληβοριά: Λεκτική παρεξήγηση

ΑΣΜΑ 450+: Καταγγέλλουν τη ΝΔ για πολιτική εκμετάλλευση

SHARE:

24Media Network