Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Παναθηναϊκός, το πάθος για τα ταξίδια και το bungee jumping

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Παναθηναϊκός, το πάθος για τα ταξίδια και το bungee jumping
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή "The 2night Show" ANT1

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο "The 2night Show". Οι ιστορίες που μοιράστηκε από την προσωπική και πολιτική του ζωή.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/05) ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, τα ενδιαφέροντά του και τις δραστηριότητές του εκτός πολιτικής.

“Ασχολήθηκα με την πολιτική συνειδητά. Δεν είμαι προϊόν οικογενειοκρατίας” είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μοιράστηκε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, περιγράφοντας πώς κατάφερε να “ξεφύγει” από την οικογένειά του, που ήταν Ολυμπιακοί.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή "The 2night Show" ANT1

Όπως είπε: “Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει. Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση. Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο”.

Το χαμένο στοίχημα και το bungee jumping

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Νίκο Ανδρουλάκη αν ισχύει η φήμη ότι κάποτε είχε βάλει ένα στοίχημα ότι αν έχανε, θα έπρεπε να κάνει bungee jumping στις 3:00 τα ξημερώματα στη Χαλκιδική. Ο πολιτικός απάντησε: “Σε ένα κάμπινγκ του ΠΑΣΟΚ, βάζω ένα στοίχημα πολύ αργά το βράδυ, το χάνω το στοίχημα και μου λένε: “πήγαινε πέσε”, λέω: “πού να πέσω”, “bungee jumping”. Στη Βουρβουρού ήταν, λέω: “παιδιά, είναι πολύ αργά”. Και πάω από πάνω, φλαπ, από κάτω, έχασα το στοίχημα. Μία φορά, δεν το ‘χω ξανακάνει”.

“Έκτοτε βάζω στοιχήματα αλλά με προσοχή στο αντίτιμο”, σημείωσε.

Η αγάπη για τα ταξίδια και η μαγειρική

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης περιέγραψε το μεγάλο του πάθος, που είναι τα ταξίδια, ενώ αναφέρθηκε σε ένα επικίνδυνο περιστατικό που του έτυχε σε ένα από αυτά.Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Στα περισσότερα ήμουν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 μέρες. Η Ινδία ήταν επικίνδυνη γιατί πήγαμε και μόνοι μας και το Μεξικό. Στην Αφρική μου είχε τύχει ένα περιστατικό που συναντήσαμε… Πήγα να περάσω και να δω το Μουσείο Μνημείου Μαρτύρων «Κόκκινος Τρόμος». Ήταν στο κέντρο. Την ώρα που περνούσα απέναντι, ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι κι οι δύο από πίσω μου έβαλαν ένα γυαλί εδώ στην μασχάλη για να χαλαρώσω και να φοβηθώ και να πάρουν το backpack μου. Τελικά κάποιος άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκαν κι έφυγαν. Μου έχουν τύχει διάφορα” δήλωσε.

Στην ερώτηση αν μαγειρεύει ανέφερε: “Μαγειρεύω πάρα πολύ, απλά τώρα δεν έχω χρόνο, δηλαδή παλιότερα που είχα χρόνο… Είμαι ειδικός στα όσπρια”.

Τέλος αστειευόμενος είπε ότι η τελευταία σειρά που έχει δει ολόκληρη είναι οι “Απαράδεκτοι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα