Νοτοπούλου: Το μόνο επείγον στον τουρισμό είναι ο ορισμός αμοιβής της κ. Γκερέκου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Βουλή
Η Κατερίνα Νοτοπούλου στη Βουλή EUROKINISSI

Η τομεάρχης τουρισμού της του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι η συγκεκριμένη θέση μέχρι πρότινος ήταν άμισθη και το μοντέλο λειτουργούσε.

"Το μόνο επείγον που διαφαίνεται στις διατάξεις που αφορούν τον τουρισμό στο πολυνομοσχέδιο, είναι ο ορισμός αμοιβής της νέας προέδρου του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, σε αποδοχές γενικού γραμματέα Υπουργείου και η απόδοση επιπλέον αρμοδιοτήτων". Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και υπογραμμίζει ότι «μέχρι πρότινος η θέση του προέδρου ήταν άμισθη και το μοντέλο διοίκησης λειτουργούσε αποτελεσματικά».

Συμπληρώνει ότι «στις διατάξεις δεν διευκρινίζεται τι ρόλο θα έχει ο ιδιωτικός τομέας στο έργο προώθησης και προβολής του ΕΟΤ», για να σχολιάσει πως «σήμερα η ΝΔ ανοίγει το δρόμο στον ιδιωτικό τομέα, αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά της».

Κατόπιν αυτών η κ. Νοτοπούλου δηλώνει ότι «αντί η κυβέρνηση να άρει την επιζήμια για τη χώρα τοποθέτηση του κ. Λούλη, που οδήγησε τον πρώην πρόεδρο του ΕΟΤ σε παραίτηση, και να συγκροτήσει στρατηγική βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στη βάση όσων πέτυχε η χώρα, αγωνιά μόνο για την τακτοποίηση των στελεχών της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τουρισμός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνάντηση Θεοχάρη - Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου πρόεδρος του ΕΟΤ

SHARE: