Αβραμόπουλος για Novartis: Να αποκαλυφθούν οι σκευωροί

Αβραμόπουλος για Novartis: Να αποκαλυφθούν οι σκευωροί
Κατάθεση στον Άρειο Πάγο του Ευρωπαίου Επιτρόπου και πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου Eurokinissi

Την τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων ζήτησε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο.

Στον Άρειο Πάγο και συγκεκριμένα στο γραφείο των ανώτατων αντεισαγγελέων Ευάγγ. Ζαχαρή και Λ. Σοφουλάκη, βρέθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημ. Αβραμόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μία σύντομη κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Κατά την έξοδος του από το εισαγγελικό γραφείο, ο Δημ. Αβραμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Πριν από ενάμισι χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Εχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο μάρτυρας εξετάστηκε ύστερα από τις καταγγελίες του πρώην εποπτεύοντα εισαγγελέα της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιω. Αγγελή, ενώ τις επόμενες ημέρες έχουν κληθεί να καταθέσουν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγ. Βενιζέλοσ και ο εισαγγελικός λειτουργός, Ιω. Αγγελής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα